Despre Mine

Cate ceva despre mine.

Sunt Psiholog in Bucuresti, acreditat de Colegiul Psihologilor din România si am ca specializare formare in Consiliere Psihologica Experientiala realizata la Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania (S.P.E.R.) din Bucuresti. În prezent urmez cursul de formare in Psihoterapie Experientiala Unificatoare la Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania (S.P.E.R.) din Bucuresti. Activitatea mea are la baza principiile Psihoterapiei Experientiale, oferind solutii rapide si eficiente pentru problemele pe care le intampinati. In tot acest timp, le-am demonstrat clientilor ca niciun obstacol nu este imposibil de depasit, indiferent de cat de coplesitor ar parea. 

De-a lungul timpului am dezvoltat o combinatie unica de psihoanaliza interpersonala si tehnici psihoterapeutice experientiale care ma ajuta sa tratez dificultatile pe care le intampina clientii mei intr-un mod elaborat si profesionist. Cabinetul meu va pune la dispozitie un mediu intim si o atmosfera linistitoare, invitandu-va la dialog si deschidere. Impreuna, putem gasi raspunsuri la toate intrebarile care va macina. „Cum pot fi fericit?”, „Cum sa fac fata singuratatii?”, „Ce profesie mi se potriveste?”, „Cum imi inving temerile?” – acestea sunt doar cateva dintre temele de discutie pe care le tratez, gasind cele mai scurte cai spre rezolvare.

O sedinta de consiliere psihologica in cadrul cabinetului meu dureaza 50 de minute, iar daca nu puteti ajunge la sediul meu, ofer sedinte de consiliere psihologica si pe Skype.

Consilierea Psihologica se adreseaza persoanelor care intampina diverse dificultati in viata lor profesionala si personala de zi cu zi. Fie ca este vorba de depresie din cauza lipsei de respect si recunoastere la locul de munca, decesul unui membru apropiat al familiei, stres emotional din cauza separarii, dependenta, hipersensibilitate, tulburari obsesiv-compulsive, hiperactivitate, dependenta de sex, pierderea locului de munca, sau pur si simplu orice alte probleme care afecteaza starea ta de bine.

Abordarea mea fata de clientii mei este o combinatie de suport psihologic si consiliere, care ajuta in mod colectiv pentru a aduce atat de necesarul echilibru mental si fizic, indiferent cu ce fel de probleme psihologice se confrunta. Scopul meu este de a revigora clientii mei din pozitiile actuale din viata lor, canalizand energia lor negativa intr-un mod bine coordonat. Aceasta aduce armonia necesara in viata fiecaruia, si infuzeaza pozitivitate.

Consilierea Psihologica Experientiala se constituie intr-o paradigma a restructurarii si dezvoltarii personale.
Modalitatea de abordare este holista si obiectivul sau este autodezvoltarea, autotransformarea sanogena si autocreatia.
Consilierea Psihologica Experientiala pune accent pe trairea si devenirea fiintei umane, proces in care fiecare trebuie sa se implice constient.
Principiul sau de baza este trairea emotiei si a experientei "aici si acum", ceea ce ii permite persoanei constientizarea propriei gandiri.
Psihologul Experientialist accepta neconditionat experienta, valorile clientului si incarcatura lui emotionala.

Demersul Consilierii isi propune sa ajute persoana sa obtina autonomia, sa se accepte asa cum este, sa-si afirme identitatea unica in confruntarea cu ceilalti, cu familia.
Consilierea Psihologica Experientiala ajuta clientul sa se deblocheze si sa-si foloseasca cretiv propriile resurse, intr-un proces de evolutie constient, bazat pe libertatea alegerilor si pe asumarea responsabilitatilor.

Fiecare om este unic si dispune de un potential latent ce se cere valorificat.
Consilierea nu are rolul de a modifica clientul, ci de a-i crea situatii experientiale prin care aceasta sa-si descopere propriile disponibilitati si sa le puna in actiune in scopul dezvoltarii propriei persoane.

Viaţa netrăită e o boală serioasă de la care se poate muri – Carl Gustav Jung

Te simţi iar zdrobit, în interior nevaloros? Să-ţi spun de ce. Vanitatea ta e fără limite. Motivaţiile tale nu se …

Supravieţuim din ce primim, trăim din ce dăruim – Carl Gustav Jung

Spiritul critic sau scepticismul nu trebuie considerate neapărat expresii ale inteligenţei, ci mai curând ale contrariului …

Să gândeşti este dificil. De aceea majoritatea oamenilor judecă – Carl Gustav Jung

Puterile creative pot, la fel de uşor, să devină distructive. Rămâne doar la latitudinea personalităţii morale dacă …